söndag 3 april 2016

Det finns uppviglare i Expos styrelse

Det är inte överraskande för någon, men kan behövas att man påminner lite, då media idag tar Expo som trovärdig informatör till sina nyheter..



Försäkringsbolagen överöstes med anmälningar om skadegörelser på bildörrar och skärmar under 1991-1993, bakgrunden är att Robert Aschberg sparkade in en bildörr vid ett övergångsställe 1991 och sände det på Tv. Hovrätten dömde honom för skadegörelse och han fick 30 dagsböter. (lagen ändrades 2000) Det är bara en av de små hyss Robert Aschberg har utfört under sin långa karriär, hör och häpna, han är kommunist och inte vänsterpartist, med sin bakgrund så passar han in i Expo som hand i handsken, för han är inte ensam om att ha en brottslig bakgrund i Expo.

En av Expos grundare tillsammans med Stieg Larsson. Har dömts för en hel del bl.a. skadegörelse, sabotage och uppvigling till 1 månads fängelse när han var aktiv i socialistiska partiets frontorganisation Stoppa Rasismen. Även dömd för att mordhotat ledande sverigedemokrater. (finns mycket mera)

Våldsvänstern vänner är också Researchgruppen som är , AFAs underrättelsetjänst som har starka band till Expo och Piscatus, där är det framförallt Mathias Wåg som är våldsaktivisten och grundare, även Martin Fredriksson är en av grundarna, men är nu utesluten då det framgick att han samarbetade med Säpo, han var bara välkommen då han var våldsbejakande.
(samma skrot och korn som Expo)

Journalister i Expo tvekar inte heller att hänga ut personer offentligt med namn o bild, bara det gagnar deras egna syfte och frågar inte heller om lov att få göra det, det för att kunna uppvigla folk till att göra handlingar dom normalt sett inte skulle göra.

Expo/Researchgruppen organiserar och utbildar våldsvänstern i Sverige under täcknamnet ”Tillsammansskapet”, håll ögonen öppna, för det är troligen ingen skillnad bara för att man byter skepnad.

Det finns mycket mer att tillägga Expos kriminella liv idag så som det förflutna, men ingen ska komma och säga att dom har rent mjöl i påsen.

Kjell Böhlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar